Cavitatie, het beste alternatief voor liposuctie!

Cavitatie behandeling is één van de nieuwste methodes om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier. Het is een alternatief voor behandelingen als liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hierbij niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verminderen van overtollig vet op lichaamsdelen waar het door beweging en training niet weg te krijgen is.

De cavitatie behandeling is de manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet los. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt de cavitatie behandeling tot een passend alternatief voor liposuctie om plaatselijk af te slanken. Na slechts enkele behandelingen bereik je het resultaat van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie en blijvende littekens. De cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en een bewezen effectief figuurcorrigerende methode.

Benieuwd of de cavitatie behandeling geschikt is voor jou? Plan dan nu een gratis intake gesprek en wij kijken samen met jou naar alle mogelijkheden.

Losse behandeling €59,-
Kuur 12 behandelingen €590,-
Kuur 6 behandelingen €300,-