Een strakkere, elastischere en glanzendere huid zonder naalden!

Herstel het collageengehalte in je huid door middel van een van de nieuwste technieken met collageendraden.

De DS V-LINE techniek wordt gebruikt om de huid strakker te maken. Het is een ideale toepassing om rimpels te verminderen, de huidbarrière te versterken en in evenwicht te brengen en fijne lijntjes te vervagen.

De DS V-LINE-techniek is het proces van:

  • het herstellen van de huid
  • het herstellen van de elasticiteit
  • het revitaliseren en regenereren van de huid.

Door het aanbrengen van de collageen draden maakt dit de huid:

  • elastischer en glanzender,
  • vermindert rimpels,
  • vertraagt ​​veroudering.

DS V-LINE verhoogt het collageenniveau in uw huid zodat dit om een natuurlijke manier zorgt voor herstel.

Collageendraden

De behandeling is pijnloos er worden namelijk géén naalden gebruikt!

Na de eerste sessie is er vermindering van fijne lijntjes en de elasticiteit van de huid wordt hersteld. Bij een kuur voorkomen de vorming van fijne lijntjes en vertragen de huidveroudering. In de DS V-LINE-toepassing wordt het collageengehalte, dat effectief is in alle functies van het lichaam, verhoogd.

De oorsprong van de collageendraden komt uit het mesoserum en dit mesoserum wordt gebruikt bij de microneedling. Het verschil nu is dat er een concentraat van gemaakt is in de voor van een draad. Deze collageendraad is op zichzelf is dus een concentraat en geeft het voordeel dat we deze draad ook echt In de lijn kunnen gaan aanleggen om dus de rimpels daar te gaan verminderen.

Voor het beste resultaat werken wij met een protocol dat wil zeggen dat we voor tijdens en na de behandeling een protocol gaan uitvoeren waarvoor wij een speciale training hebben gevold.

Wanneer we dit protocol gaat uitvoeren werken we dus van groot moleculair collageen (de collageendraden) naar nano moleculair. De draden in combinatie met de serum gaat een biochemische reactie geven. Dat is een natuurlijke reactie en daardoor volledig opneembaar in de huid.

Met deze techniek kan je verschillende zones gaan behandelen dan moet je denken aan: het voorhoofd de ogen, de kaak en het halsgebied maar zeker ook de rest van het lichaam hierbij moet je denken aan de buik de billen, cellulitis en eigenlijk alles wat storend is aan een vrouwenhuid of mannenhuid.

Het grote voordeel om met een draad te werken is dat je bijvoorbeeld diep in de rimpel een draad kan leggen en door de biochemische reactie die er plaats vind tussen de collageen draad en het serum het product zeer doeltreffend aan het werk kan gaan.

Er zijn diverse technieken om de draden aan te gaan leggen dus je kan een draad voor draad doen maar tijdens een training hebben we ook geleerd hoe je boosters kan aanbrengen. Dit kunnen we gebruiken op locaties om grotere oppervlakte in een keer te gaan behandelen

De resultaten die behaald worden met de collageen draden behandeling is afhankelijk van: de leeftijd van je cliënt, leefgewoontes van de cliënt, de huid conditie van de cliënt

Met een behandeling is het resultaat tussen de een week en 14 dagen zichtbaar. Daarom adviseren wij ook om een kuur te gaan doen deze kuur heeft een resultaat van 4 tot en met 8 maanden!

Collageendraden
Collageendraden