Last van je spieren of toe aan pure ontspanning?

Onze massages zijn een weldaad voor jouw Body & Mind. Het vermogen van jouw lichaam om zichzelf te herstellen wordt ondersteund en versterkt. Je kunt de keuze maken uit een losse massage of een massage abonnement. oorzaak weg en geneest niet, maar het helpt klachten te verminderen!

Massage gericht op ontspanning

(30, 45 of 60 minuten) 

Bevorder jouw fysieke en mentale gezondheid door diep te ontspannen met een massage. Een ontspanningsmassage ontspant spieren en stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

Stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verlicht worden.

Hotstone Massage

(30, 45 of 60 minuten) 

Een hotstonemassage is een massagevorm die gegeven wordt met basaltstenen, die warmte vasthouden en de warmte afgeven aan het lichaam. Het lichaam wordt naast klassieke effleurages (strijkbewegingen) met de stenen gemasseerd. Soms worden er ook stenen op het lichaam neergelegd. Hierdoor wordt een diepe ontspanning ervaren. Het lymfesysteem wordt geactiveerd waardoor een behandeling met de warme stenen ontgiftend, afvoerend, pijn- en stressverlichtend werkt.

Bindweefselmassage Lichaam en/of Gezicht

(30 min) 

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidcoach past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Bindweefselmassage wordt zowel op het gezicht als op het lichaam uitgevoerd.

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Voordelen bindweefselmassage:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulering van de doorbloeding van de huid
  • Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Nieuwe aanmaak van collageen
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Positieve invloed op de huidweerstand

Cupping

Traditionele Chinese behandeling

Bindweefsel Lichaam
Bindweefsel Gezicht