Optimaliseer je gezondheid!

Health Check d.m.v. Bioresonantie Health Scan

Je hebt maar één lichaam en daar moet je zuinig op zijn. Zorgen voor je lichaam is zeer belangrijk.

Wanneer je gericht wilt werken aan je gezondheid, is de Health Scan een mooi hulpmiddel om jou daarin te ondersteunen. De Scan geeft een gezondheidsanalyse, dat werkt op basis van bio-resonantie. Elk orgaan heeft een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord raken. De verstoring kan d.m.v. bioresonantie gemeten worden. De testmethode is snel en zeer nauwkeurig. Zonder inwendig of lichamelijk onderzoek kunnen we in een relatief korte tijd ontdekken hoe jouw lichaam ervoor staat!

Met een Health Scan kunnen we jouw gezondheid meten en de weg van gezondheid naar ziekte bepalen. Dit wordt sub-gezondheid genoemd.

Volgens de World Health Organization (WHO) is 75% van ons eigenlijk in een sub-gezonde toestand. Dit komt door de toegenomen druk van het leven die zijn tol eist van onze gezondheid.

 • 5% van de mensen is gezond
 • 20% heeft verschillende ziekten
 • 75% zijn in de sub-gezondheid
Health Check d.m.v. Bioresonantie Health Scan

In deze fase ben je nog niet echt ziek, maar je lichaam functioneert niet optimaal en het immuunsysteem verzwakt. Gedurende deze fase geeft het lichaam signalen af om ons te waarschuwen, zoals: niet kunnen afvallen, hormonale klachten, slapeloosheid, weinig tot geen energie, futloos, haaruitval, vermoeidheid, concentratiegebrek, klachten van spieren en gewrichten, hoofdpijn, verminderde weerstand en stress. Door naar deze signalen te luisteren en actie te ondernemen, kun je eventuele klachten voorkomen. Je kunt met deze kennis de balans in je lichaam herstellen en werken aan optimalisatie van jouw gezondheid.

Ben jij benieuwd hoe het met jouw gezondheid is, zelfs als je geen klachten hebt?
Of wil je graag weten wat je preventief kan doen om gezond te blijven?

Een Health Check c.q. Health Scan geeft inzicht in de balans van jouw lichaam.
Bij de Health Check is de meting, een uitgebreid verslag met toelichting tijdens een consult van 60 minuten inbegrepen.

Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren of te behandelen, te genezen of te voorkomen. Heb je een medisch probleem, raadpleeg dan je (huis)arts. De Health Scan functioneert juist als een gezondheidswijzer en maakt hier een rapport van. Op basis van dit rapport wordt er een analyse gemaakt en volgt een onderbouwd advies met preventieve mogelijkheden, zodat je beter in je vel zit en gezond kunt blijven!

Het kan niet bij / belangrijk vooraf

De test kan niet afgenomen worden bij:

 • ernstige zieken
 • onder de 12 jaar
 • personen met een pacemaker
 • personen met een ernstige lichamelijke handicap
 • bij gebruik van medicijnen op lange termijn
 • menstruatie

 

 • een uur van te voren niet eten/drinken (glas water mag)
 • een uur van te voren geen zware lichamelijke inspanning verrichten