160 bekende geurnoten voor dames en heren

TapParfum bij Vitality Beauty & Healthy Lifestyle

Wij zijn fan van Parfum! Net als jij waarschijnlijk.

Met een geurtje op ruik je lekker en voel jij je verzorgd en fris. Parfum is voor velen een bijna onbereikbaar product geworden door de schrikbarend hoge prijzen. Vitality Beauty & Healthy Lifestyle is de enigste TapParfumbar in Roosendaal. TapParfum is een kwalitatief hoogwaardig parfum van de beste geuroliën. Zowel qua kwaliteit als geur kunnen TapParfums concurreren met de grote merken. Door het ontbreken van dure marketingcampagnes zijn TapParfums heel betaalbaar. Bovendien zijn ze duurzaam doordat de flesjes en verstuivers navulbaar zijn.

Maar wat spuit je nu eigenlijk op?

Wij garanderen uitmuntende geuren en een hoogwaardige kwaliteit. De parfums van TapParfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. Deze parfums bevat tussen de 20% en 40% aan geurbestanddelen (geurolie). Onze parfums zijn op alcoholbasis en worden gegradeerd als een parfum.

PRIJZEN REGULIER

Nieuw

30 ml          €15,-
50 ml          €20,-
100 ml        €32,50

Refill

30 ml          €12,50
50 ml          €17,50
100 ml        €30,-

Unieke & complexe samenstelling

TapParfum

Ons assortiment bevat 160 verschillende dames (LA) en heren (LE) geuren. Zo vinden wij voor iedereen de perfecte match! Heb jij moeite met het vinden van jouw parfum? Door ons handige online systeem in de studio vind je binnen no time jouw favoriete geur of kom jij er via de unieke geurreis achter welke geur het beste bij jouw past. Natuurlijk staan wij voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van jouw match.

TapParfum Exclusive

Deze parfums zijn exclusief door hun unieke en complexe samenstelling. Deze unieke geurbeleving vind je zelden bij parfumeries en bieden je luxe geuren uit het hoger segment. De Tapparfum exclusives zijn onderverdeeld in 3 categorieën. Dames parfum (TF), Heren parfum (TM) en Unisex parfum (TN).

PRIJZEN EXLUSIVE

Nieuw

30 ml €20,-
50 ml €25.-
100 ml €42,50

Refill

30 ml €17,50
50 ml €22,50
100 ml €40,-

TapParfum bij Vitality Beauty & Healthy Lifestyle

  • Parfum (160 bekende geurnoten) voor dames en heren
  • Kwalitatief hoogwaardige geuroliën
  • Geen dure marketingcampagnes en daardoor voordelig
  • Hervulbare flesjes en verstuivers
  • Enige TapParfumbar in Roosendaal
  • Ook cadeaubonnen om te besteden aan TapParfum

 

TapParfum Bodyspray

Bodysprays zijn subtiel en verfrissend. Het bevat een lager percentage aan geur oliën, meer water en glycerine. Dit maakt dat het zachter is voor de huid dan de reguliere parfums.

Ze zijn bijvoorbeeld perfect voor een heerlijke zomerdag waarop je niet te heftig wil ruiken maar wel het parfum wil dragen die je lekker vindt. Ook is het perfect voor dagen waarbij je niet constant een walm van parfum om je heen wil hebben.

Opfrisser
Heerlijke opfrisser voor het hele lichaam!

Sportschool
Perfect voor in de sportschool waar je een niet te zwaar parfum wil dragen maar ook geen transpiratie geur om je heen wil!

Hervulbaar
Ook de Bodysprays zijn hervulbaar!

Mild
Bodysprays zijn milder voor je huid!

Wil jij ook graag een Bodyspray die perfect aansluit bij jouw parfum? Of wil je graag lekker ruiken maar niet te overheersend?

Dit zijn nog een paar redenen om TapParfum Bodyspray toe te voegen aan je collectie:

  • De flesjes zijn van een speciaal glas polymeer, het uiterlijk van glas met de onbreekbaarheid van kunststof
  • De 10 geuren komen in ons assortiment overeen met de meest populaire TapParfum geuren