Langer haarvrij zonder vervelende stoppeltjes, bultjes en irriaties!

Waxen of harsen is een ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert.
Scheren en het gebruik van ontharing crèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug.

Welke wax wordt gebruikt?

Wij gebruiken zowel zachte hars met strips als de filmhars. Bij de zachte hars met strips wordt de warme hars op de huid aangebracht en met een strip worden zowel de hars als de haren razendsnel verwijderd. Bij filmhars wordt de hars op de huid aangebracht en zonder strip verwijderd. Doordat filmhars zich aan de haren hecht en niet aan de huid, wordt deze methode door sommige als prettiger ervaren. Filmhars wordt vaak gebruikt voor gevoelige lichaamsdelen, zoals gezicht, oksels, bikinilijn en Brazilian.
Wij geven graag advies welke methode het beste past bij jouw behoeften.

Doet waxen pijn?

Ja, het is niet pijnloos, maar toch blijkt het achteraf enorm mee te vallen.
Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de wax wordt weggetrokken. De eerste behandeling is even wennen maar niets weegt op tegen jouw mooie gladde huid.

Hoe vaak kan ik me laten waxen?

Je kunt je laten waxen als haren ongeveer 2-5 mm lengte hebben. Onze meeste klanten komen gemiddeld 4 tot 6 weken na hun laatste afspraak terug, maar dit is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de groeisnelheid van de haren.

Wij bieden verschillende soorten waxbehandelingen aan. Voor prijzen kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Harsen Lichaam